OLIVILLA OLLIA-TECH duboka tava za prženje 28 cm indukcijska
ŠTO JE OLIVILLA?
Prirodno, zdravo i inovativno posuđe s ne-ljepljivim premazom od maslinovog ulja.
Olivilla je u potpunosti napravljena u Italiji i stvorena je s ciljem da u svojoj kuhinji imate što prirodnije posuđe.
Olivilla je elegantna i ekološka te je izrađena od prirodnih boja i najkvalitetnijih materijala.
Debljina dna posuđa osigurava ravnomjernu raspodjelu topline koja smanjuje vrijeme kuhanja i time štedi energiju.
ŠTO JE OLIVILLA?
Prirodno, zdravo i inovativno posuđe s ne-ljepljivim premazom od maslinovog ulja. Olivilla je u potpunosti napravljena u Italiji i stvorena je s ciljem da u svojoj kuhinji imate što prirodnije posuđe. Olivilla je elegantna i ekološka te je izrađena od prirodnih boja i najkvalitetnijih materijala. Debljina dna posuđa osigurava ravnomjernu raspodjelu topline koja smanjuje vrijeme kuhanja i time štedi energiju.
SRCE OLIVILLE ? OLLIA-TECH SLOJ
Po čemu je OLIVILLA serija posuđa posebna? Kod većine posuđa prije prve uporabe preporuka je bila premazati unutrašnjost posude tankim slojem biljnog ulja. Zahvaljujući posebnom premazu Ollia-Tech za time više nema potrebe. Maslinovo ulje, koje se u završnom procesu proizvodnje dodaje u premaz, stvara mikrofilm koji čini OLIVILLA posuđe još više ne-ljepljivim. Ollia-tech, kao ni drugi ILLA premazi ne sadrži PFOA ili teške metale.
PREDNOSTI OLIVILLA POSUĐA
Maksimalna ne-ljepljivost unutrašnjosti
Jedinstvenost te inovativne i moderne linije
Visok stupanj ekološke svijesti pri proizvodnji
Kuhanje bez dodavanja masnoća
Smanjeno vrijeme kuhanja te ušteda energije
MOGU LI DOISTA KUHATI BEZ DODAVANJA MASNOĆE?
Da. S Olivillom je moguće kuhati bez ulja ili dodanih masnoća zahvaljujući izvanrednom ne-ljepljivom premazu Ollia-Tech koji u sebi već sadrži postotak maslinovog ulja.
Tehničke karakteristike
JE LI OLIVILLA ZA INDUKCIJU?
Da. Zahvaljujući bazi od nehrđajućeg čelika, OLIVILLA posuđe se može koristiti i na indukcijskim pločama.
ODRŽAVANJE
OLIVILLA posuđe je perivo u perilici posuđa no ipak preporučamo ručno pranje bez korištenja abrazivnih i agresivnih sredstava uz korištenje meke spužvice.
ŠTO ĆE SE DOGODITI S NE-LJEPLJIVIM PREMAZOM NA VISOKIM TEMPERATURAMA?
Kod kućne pripreme hrane temperatura ne prelazi 180 do 200 stupnjeva. Ukoliko temperatura prijeđe 230 stupnjeva premaz će početi propadati i posuđe je potrebno zamijeniti. To vrijedi za sve vrste ne-ljepljivog posuđa. Zbog toga posuđe nikada ne ostavljajte prazno na maksimalnoj vatri!
No customer reviews for the moment.