Uvažavanje Vaše privatnosti


MOJE KUHINJE d.o.o. u potpunosti štiti Vašu privatnost. Mi koristimo podatke o Vama iskljucivo za procesuiranje Vaših narudžbi..


Zajamcena Sigurnost

Zašto je kupovanje u MOJE KUHINJE d.o.o. Web trgovini sigurno:

  • Naš program na sigurnom serveru šifrira sve vaše osobne informacije i pohranjuje ih u bazu podataka koja je nedostupna neovlaštenim osobama, a brojevi Vaših kreditnih kartica se ne cuvaju vec koriste samo za pojedinacnu transakciju.
  • Uz svu elektronicku zaštitu, u koju imamo puno povjerenje, telefonski Vas kontaktiramo po primitku Vaše narudžbe koju placate putem kreditne kartice kako bi otklonili svaku sumnju u neovlašteno korištenje Vaših podataka.

Koje informacije sakupljamo i kako ih koristimo?


Prilikom izrade svake narudžbe obavezni ste ustupiti svoje ime, e-mail adresu, dostavnu adresu. To nam omogucava da upotpunimo Vašu narudžbu i obavijestimo Vas o statusu te narudžbe.
Takoder tražimo Vaš telefonski broj koji nam omogucuje direktan kontakt s Vama u slucaju problema s Vašom narudžbom, te prema potrebi za provjeru narudžbe. 
Kada ulazite u našu Internet trgovinu, dobivate poruku da ulazite u osigurane stranice, tj. da koristite siguran server. Program za sigurnost servera (Secure Socket Layer) šifrira sve informacije koje unosite prije nego su poslane nama. Uz to poduzimamo sve mjere kako bi zaštitili podatke od lokalnog neovlaštenog pristupa.
MOJE KUHINJE d.o.o. ne prodaje, ne trguje i ne iznajmljuje Vaše osobne podatke drugima!

.