Lava pekač za kruh LV P EK 826 B

73,00 EUR
s PDV-om
551,45 HRK
  • Boja: plava
  • Materijali: lijevano željezo (gus)
  • Dimenzije: 10x28 cm
  • Model: za pećnicu
  • Proizvođač: LAVA
Količina

Opis

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Lava je posvećena pružanju neusporedive kvalitete i optimalnih performansi u svakom artiklu, na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Svaka Lava posuda, tava i pekač od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude, tave i pekači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala na svijetu.

Tajna okusa jela kuhanih u Lava posuđu krije se u težini posuđa. Sa svojom inovativnom tehnologijom i dizajnom, vaša Lava zadržava toplinu i ravnomjerno ju raspoređuje. Potičući uštedu energije, vaša Lava je prijateljska i za okoliš i za vaš džep. Vaša Lava koja se može reciklirati i bez kancerogenih spojeva, korak je koji možete poduzeti u svojoj kuhinji za zdrav život i održiv okoliš.

Tehničke karakteristike

Lava šifra: LV P EK 826 B
Kvalitetan i masivan pekač za kruh od lijevanog željeza. Fina višeslojna završna obrada, emajliran. Kapacitet 1,05 l. Unutarnje dimenzije 8,5 x 26,5 cm. Visina 6 cm. Težina 2,81 kg.
Pogodno za sve vrste štednjaka i pećnica
Nije pogodno za mikrovalnu
Pogodno za hladnjak
Pogodno za perilicu posuđa (iako preporučamo ručno pranje)
Jelo koje ste započeli na štednjaku možete završiti u pećnici u istoj ovoj posudi ili tavi, bez potrebe za premještanjem u drugu posudu
L99134
999 Artikli

Posebne reference